Beste leden van de Regio Ondernemers Urk van Woord en Daad,

Met veel genoegen mocht Concern voor Werk 7 Juli jongstleden week uw gastheer zijn. U hebt gehoord over onze activiteiten en drijfveren en tevens een kijkje genomen in onze Kwekerij in Emmeloord. We delen graag onze passie voor ons bedrijf met andere geïnteresseerden. Dank voor uw belangstelling voor ons bedrijf.

Tijdens onze presentatie hebben we verteld, dat Concern voor Werk ook het aanspreekpunt is voor ondernemend Urk wanneer u vragen heeft of oplossingen zoekt in verband met de Participatiewet. Die wet is van toepassing wanneer u mensen in dienst wilt nemen of in dienst heeft die een afstand tot de arbeidsmarkt hebben zoals jongeren, mensen met een arbeidsbeperking en statushouders. Concern voor Werk kan u dan helpen met het aanvragen van de juiste subsidie of het goed begeleiden van de medewerker.

Om dit goed te kunnen doen staan onze trajectbegeleidsters voor u klaar. Wilt u informatie of hebt u vragen? Neemt u dan contact op met een van onze trajectbegeleidsters Astrid Borg of Nanette Hogeling.

Nanette Hogeling
06-42653844
nho@concernvoorwerk.nl

Astrid Borg
06-46356342
abg@concernvoorwerk.nl

Nogmaals dank en misschien tot ziens.

Met vriendelijke groet,

Onno Vermooten

Blijf op de hoogte